Option888 Översikt
Webbplats: https://www.option888.com
Telefon: +44 1785472000
Minsta Deposition: $250
Minsta Handelsbelopp: $20
Seçenek başı maksimum miktar: €10,000
Geri-dönüş Oranı: 80%-89%
Bonusar: Upp till 100%

Besök Sida
Topp 5 Binära Optioner Mäklare
1
97
2
93
3
90
4
89
5
77

Option888 Recension

Innovativ Mäklare

Option888 är en innovativ mäklare som är en av de första mäklarna som kan erbjuda hela sin produkt och kundtjänst fullt ut på svenska. Inte nog med det, du kan även erhålla ett konto att handla med svenska kronor, du behöver därmed inte tänka på att växla allt till dollar/euro.

Första Intryck

Option888 erbjuder enastående utbetalningar med avancerade utgångstyper. Företaget grundades av en grupp finansanalytiker som syftade till att erbjuda en komplett service till erfarna handlare och såväl nybörjare. Dessutom kan du alltid få hjälp och tips i realtid från Option888s erfarna account managers. Företaget har som mål att kunna erbjuda enastående pedagogiska verktyg som ger enastående material som tillåter handlare att utöka sina handelskunskaper. Hos denna mäklare kommer du se snabbt att man sätter kundens behov i fokus, allt ifrån snabba uttag till deras inlärningscenter. Du kan finna ett stort sortiment av videor, e-böcker och andra väl hjälpsamma avsnitt som kommer att hjälpa dig att göra bättre beslut när du handlar med binära optioner.

Handelsplattform

Option888 använder sig av den enastående och välkända plattformen Tradologic. Anledningen till detta är tradologics enkla och informativa gränssnitt. Du behöver heller inte ladda ner något program för att kunna handla hos Option888 utan du kan lätt använda plattformen genom vilken dator som helst, iPad eller andra smartphones, så att plattformen alltid är tillgänglig. Option888 har också ett väldigt säkert system där dina inbetalningar alltid är väldigt säkra. Mer om detta kan du hitta på Option888s hemsida.

Kundtjänst

Då många binära optionsmäklare inte har någon licens har Option888 hela två licenser. De erbjuder en licens från Malta och en från Curacao vilket betyder att man verkligen täcker upp hela Europa och innefattar många regelverk, så du som kund verkligen kan känna dig säker hos denna mäklare.

Kundtjänst erbjuds 24/7 på svenska via email, live-chatt och telefon. För vissa konton kan du även ha kontakt med din egna account manager genom Skype. Det som absolut skiljer sig mellan Option888 och andra mäklare är deras snabba uttag. När du gör ett uttag hos Option888 så godkännes och utbetalas ditt uttag samma dag om du gör det innan 18:00. Insättningar kan göras med VISA/MasterCard eller med diverse e-plånböcker. För större insättningar går det även att göra en banköverföring.

Bonusar

Option888 erbjuder alla sina nya kunder en bonus på 100% upp till 8888 sek. Bonusar därefter varierar lite på vilket kundkonto du har. Där är det viktigast att du väljer ett konto som passar dig absolut bäst.

Tillgångar

Option888 erbjuder tillgångar som index, valutapar, råvaror och aktier. Du finna valutapar som USD/AUD, GBP/EUR, GBP/USD och många andra. Råvaror som går att handla är bland annat råolja, guld, silver och koppar, men också lite mer udda som kaffe och ris. Du kan hitta hela tjänsten på 7 olika språk, engelska, franska, tyska, norska, svenska, danska och finska.

Slutsats

Option888 är en mycket tillförlitlig mäklare som innehar två licenser för att alla kunder skall känna sig säkra. Du kan hitta flera olika varianter av binära optioner hos Option888, både korta och långa optioner. Utbudet på språk som är tillgängliga på plattformen är absolut ett plus men även att de kan erbjuda hela sin tjänst på svenska är ett stort plus för oss. Att Option888 kan göra så snabba uttag är verkligen något innovativt och något nytt på marknaden. Du kan använda tjänsten på de allra flesta enheter, såsom dator, iPad och mobiltelefon. Som slutsats kan vi rekommendera option888 stort och du som kund kan alltid känna dig säker.

Option888 Fördelar & Nackdelar

Fördelar
  • Free Mobile Apps
  • Friendly trading experience
  • Quick and easy deposits/withdrawals
Nackdelar
  • Minimal language support