Optie24 Overview
Website: https://www.optie24.nl
Tel: 010 6690209
Minimum Deposit: €50
Minimum Trade Amount: €5
Maximum Per Option: $5,000
Return Rate: 78-85%
Bonuses: up to 125%

Visit Site
Top 5 Binary options Brokers
1
97
2
93
3
90
4
89
5
77

Optie24 Review

97

Indrukken zijn belangrijk

Optie24 is van origine een Nederlands bedrijf opgericht in 2012. De kracht van het bedrijf is dat het zich volledig richt op de Nederlandse markt. Deze focus heeft ervoor gezorgd dat optie24 binnen een zeer korte periode is uitgegroeid tot de grootste en enige echte Nederlandse broker. Het platform en de website zijn 100% Nederlands evenals de klantenservice die 7 dagen per week voor u klaar staat. Wilt u in het weekend handelen ? Ook dit is zelfs mogelijk bij Optie24. Vanaf vrijdag tot en met zondag kan er op verschillende valuta’s worden gehandeld.

Trading Software

Optie24 gebruikt de trading software van Pip Invest, ook een Nederlands bedrijf gevestigd in Rotterdam.
Optie24 biedt haar klanten ook Nederlandse aandelen en de AEX en AMX om op te handelen, dit is uniek en kan bij geen enkele andere “internationale” broker. Het platform is zo ingericht dat de beginnende handelaar en de ervaren handelaar er simpel mee overweg kunnen.
Het platform geeft klanten de mogelijkheid om eerst te oefen op een (volledig gratis) oefen account. Hiervoor hoeft u niet eerst een storting te doen. Zij raden aan om eerst te oefenen en op die manier bekend te raken met het platform en het handelen zelf.

Bonussen

Bonus… Dit is altijd iets waar klanten voor moeten oppassen. Een bonus kan bij sommige brokers ervoor zorgen dat je de winsten die je behaald niet kunnen worden opgenomen.
Bij Optie24 hebben ze een zeer eerlijk en simpel bonus beleid. De winsten die je maakt kunnen altijd worden opgenomen zo ook het bedrag dat de klant stort. Optie24 heeft een bonus van maar liefst 125% op uw eerste storting.

Stortingsmethodes

Als Nederlandse broker is het uiteraard vanzelfsprekend dat er Ideal wordt aangeboden. Ook heeft Optie24 Bancontact Mr Cash als mogelijkheid voor haar Belgische klanten. Daarnaast zijn er de standaard methodes zoals : Visa Mastercard, Skrilll, Neteller en gewone bankoverschrijving.

Customer Support

Bij Optie24 wordt gestreefd  naar een 100% klant tevredenheid en hebben hierop hun  klanten service ingericht. Dit betekent dat zij elke werkdag tussen 9.00u en 17.00u telefonisch bereikbaar zijn voor al uw vragen en/of opmerkingen. Per mail zijn zij  zelfs 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend!  Heeft u een snelle korte vraag, dan kunt u ook gebruik maken van onze online Chat hulp. Alle support wordt door Nederlandse medewerkers gedaan.

Grondstoffen

Ze hebben goud, zilver, olie als grondstoffen. Uiteraard zijn er vele valuta paren zoals de EUR/USD en worden ook vele aandelen en de belangrijke indexen.

Speciaal voor de Nederlandse klanten zijn er Nederlandse aandelen en kan er worden gehandeld op de AEX en de AMX, dit wordt door buitenlandse brokers niet aangeboden.

Als laatste

Optie24 is gevestigd in Nederland en dat maakt de makelaar in veel opzichten betrouwbaar.
De voertaal op het platform is Nederlands en contact met de helpdesk kan ook in uw eigen taal plaatsvinden. Uitbetalingen gaan snel en eenvoudig. Er zijn geen verborgen kosten en de instapmogelijkheden zijn absoluut laagdrempelig met de minimale storting van slechts € 50.

Kortom; deze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke makelaar is duidelijk de beste keus en daarom ook marktleider in Nederland en België.

Optie24 Pros & Cons

Pros
  • 100% Nederlands
  • Geregistreerd bij AFM
  • Uitbetalen binnen 24 uur
  • Gratis demo ( geen storting vereeist)
Cons
  • Geen one touch of pair trading
  • Geen Amerikaanse handelaren toegestaan